HYYn Osakuntalainen Unioni kokoaa yhteen opiskelijapolitiikan ystäviä kaikista suomenkielisistä osakunnista. Unioni toimii Osakuntien edustajistoryhmän taustaorganisaationa. Tässä blogissa unionilaiset avautuvat milloin mistäkin - oli aiheena sitten sää, HYY tai vaikka maailman tila. Lisätietoa Unionista ja blogin kirjoittajista täältä.


keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Unionin olemuksesta ´13 ja terveiset avajaiskarnevaaleilta

Tinakenkätyttö,tuo iskelmistä osakuntalaisin? :)
Lukijapoppoo,
on vihdoin aika aloittaa bloggausrutiini myös puheenjohtajan osalta. Osakuntalainen Unioni viettää parhaillaan visiointi- ja brändäyspainoitteista välivuotta HYY:n edustajistovaalihumusta, ja vuoden teemaan onkin sopinut erittäin hyvin koko hallituksen, siis aivan joka jäsenen, merkityksen korostuminen. Olin itse tekemässä kesäopintoja ulkomailla, jolloin varapuheenjohtaja heilutti nuijaa ja muu hallitus hoiti tehtävänsä toimintasuunnitelman puitteissa. Unionin alkuvuosi on ollut hyvä merkki siitä, mihin poikkitieteellinen yhteisö pystyy, kun sen jokainen jäsen sisäistää oman merkityksensä. Syksyllä taas pääsemme koko porukalla tekemisen makuun, mikä kulminoituu lokakuun 19. pidettävään Syysrengastukseen.

Unionin raitatunnelmainen koju löytyi jälleen avajaiskarnevaalien HYY-poliittisten järjestöjen saarekkeelta, ja tänä vuonna karkinjaon lisäksi rohkaisimme kävijöitä jättämään postikorttimuotoisia yhteydenottoja osakuntalaisille edaattoreille. Saatujen terveisien joukossa oli muun muassa seuraavanlaisia toiveita: "Jos vain pystytte, parempi liharuoka Unicafessa olisi hyvä muutos." ja "Rahaa!" Kun tehtävänanto oli "piirrä osakuntalainen", tulokset olivat jo alkuvaiheessa karnevaaleja luonnollisesti ihania (ks. kuva).

Tällaisia terveisiä tällä kertaa sitkeän flunssaiselta puheenjohtajalta,
ja ennen kaikkea tervetuloa Syysrengastukseen!

-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti